2017 Dronning Sonja KunstStall

Å teikna min strek

«Å teikne min strek»

Norske Grafikere hadde ein open invitasjon til alle aktive kunstnarar i Norge, om å bidra med eit grafisk verk til ei grafikksamling, i anledning 80 års dagen til Dronning Sonja.

Dette var noko og hadde veldig lyst å væra med på og i ein travel kvardag, treng eg ein deadline å jobbe mot. Plexitrykket «Å teikne min strek» er no med på utstillinga i Dronning Sonja KunstStall.

Utstillinga vart opna 4. juli 2017, på Dronninga sin bursdag. For meir informasjon om utstillinga kan du sjekke facebooksida til Dronning Sonja KunstStall

Omtale i Aftenposten: 19. juli 2017 19:15 12:56

https://www.aftenposten.no/kultur/i/xqb48/Dronning-Sonja-Kunststall-Dette-er-de-11-verkene-du-ma-fa-med-deg

Dronning Sonja Kunststall: Dette er de 11 verkene du må få med deg

Kunststallens utstilling med gaver til Dronningen inneholder verk fra hele 166 norske kunstnere. Kvaliteten er varierende, her er de 11 beste verkene.

Kjetil Røed

5. juli i år åpnet Dronning Sonja Kunststall i Slottets gamle stallbygninger.

Den første utstillingen består av 164 grafiske verk (av 166 kunstnere) som er gaver fra norske grafikere, formidlet av Norske Grafikere, i anledning dronningens 80-årsdag den 4. juli.

Aftenpostens kunstanmelder, Kjetil Røed, har besøkt utstillingen. Her er 11 verk du ikke bør gå glipp av.

Katrine Borgenvik: Å teikna min strek (2017)

Et sjarmerende og presist portrett av begynnelsen på all kunst: en strek, en skisse til en idé, en form, en komposisjon. Når kunstneren lar et barn (datteren?) lage streken, minnes vi også på hvor viktig lek er i all kunst.

Å teikna min strek

Reklame